Webinaari: Minkälaisia asiakkaita ovat yli 50-vuotiaat?

Tervetuloa kaikille avoimeen ja maksuttomaan onlinetilaisuuteen tiistaina 14.12.2021 klo 12.30-15!

Haluatko ymmärtää, mitkä asiat ovat tärkeitä keski-ikäisille ja sitä vanhemmille asiakkaille? Tiedätkö, miten +50-asiakkaat suhtautuvat kivijalkakauppaan ja verkosta ostamiseen verrattuna nuorempiin asiakkaisiin? Lyhyt vastaus on, että yli 50-vuotiaat ovat iso ja monipuolinen asiakasryhmä, joka yritysten pitäisi tuntea paremmin.

MITÄ

Karelia-ammattikorkeakoulun Silver Economy -hankkeen webinaarissa päivitämme yli 50-vuotiaita asiakkaita koskevat mielikuvat vastaamaan sitä, minkälaisia he tutkitusti ovat vuonna 2021. Eikä tämä tieto vanhene vuodenvaihteessa. Tule kuulolle oppimaan, minkälaisia nämä yhä merkittävämpään rooliin nousevat asiakkaat ovat kuluttajina.

Tilaisuudessa on kolme puheenvuoroa.

Kantar Oyn Senior Insight Manager Nina Frosterus kertoo, minkälaisia arvoja, asenteita ja kulutuskohteita keski-ikäisillä ja sitä vanhemmilla asiakkailla on.

Säästöpankkiliiton pääekonomisti Henna Mikkonen avaa varttuneempien kuluttajien rahankäyttöä ja taloudellista tilannetta myös kulutuspäätöksiin liittyvistä näkökulmista.

Mielenkiintoisessa Digiconsumers-hankkeessa työskentelevä Jyväskylän yliopiston tutkijatohtori Jussi Nyrhinen puolestaan kertoo eri-ikäisten kuluttajien verkko-ostamiseen ja kivijalkakaupassa käyntiin liittyvistä kokemuksista.

Tilaisuuden lopussa käydään myös lyhyesti läpi sitä, minkälaista työtä Pohjois-Karjalassa on tehty yli 50-vuotiaiden asiakkaiden paremman palvelun ja saavutettavamman markkinoinnin eteen.

KENELLE

Palveluhenkisille työn kehittäjille ja yritysten tekijöille. Ja kaikille muillekin, jotka haluavat oppia lisää nyt ja tulevaisuudessa yhä kasvavavasta tärkeästä asiakassegmentista.

AIKA

Tiistai 14.12.2021 klo 12.30–15.00

PAIKKA

Webinaari, johon voit osallistua etänä mistä vain. Lähetämme tilaisuuden suorana Karelia-ammattikorkeakoulun Youtube-kanavalla. Linkki tapahtumaan lähetetään ennakkoon ilmoittautuneille.

HINTA

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton, tervetuloa!

TILAISUUDEN JÄRJESTÄJÄ

Karelia-ammattikorkeakoulun ja Business Joensuun Silver Economy -hanke on kansainvälinen ESR-hanke (2019–2021). 

Lue lisää yli 50-vuotiaista asiakkaista hankkeen verkkosivuilta silvereconomy.karelia.fi