Tule mukaan ikäystävällisen yrityksen -opintojakson pilottiin

Ikäystävällinen yritys -verkko-opintojakson maksuton pilotti, 13.9.–12.12.2021.

Useat yritykset ovat onnistuneet parantamaan liiketoimintaansa huomioimalla paremmin ikääntyneiden asiakkaiden tarpeet. Voisiko ikäystävällisyys tuoda sinunkin yrityksellesi uusia asiakkaita, parantaa asiakastyytyväisyyttä sekä lisätä liikevaihtoa? Opintojaksolla pääset mm. työstämään oman yrityksesi ikäystävällisyyttä eteenpäin konkreettisten tehtävien kautta.

Opintojakso on kehitetty Silver Economy -hankkeessa vuonna 2020 toteutettujen Ikäystävällinen yritys -valmennusten pohjalta. Tämä opintojakso toteutetaan syksyllä 2021 ensimmäistä kertaa. Syksyllä, pilotointivaiheessa, opintojakso on tarjolla maksutta yrityksille, jotka ovat osallistuneet Silver Economy -hankkeeseen.

Pilotoinnin jälkeen opintojakso on tarkoitus lisätä avoimen ammattikorkeakoulun maksulliseen tarjontaan.

Opintojakso toteutetaan kokonaan verkossa, joten osallistuminen on ajasta ja paikasta riippumatonta. Verkko-oppimisympäristössä on mahdollisuus tutustua muiden yritysten toimijoihin ja jakaa heidän kanssaan kokemuksia ja ideoita. Opintojaksoa varten tehdyt tallenteet ja laaja materiaalipankki tarjoavat ideoita, innostusta ja inspiraatiota oman yrityksen ikäystävällisyyden kehittämiseen.

Opintojakson sisältö ja päätavoitteet:

Opintojaksolla saat ajantasaista tietoa ja menetelmiä miten kehittää tulevaisuuden ikäystävällistä yritystä. Tässä muutama esimerkki sisällöstä:

  • Perehdyt ikääntyneisiin asiakasryhmänä sekä ikäystävällisyyteen.
  • Paneudut ikäystävällisen yrityksen kriteereihin ja pohdit asiakaskokemuksen merkitystä yrityksesi tai työpaikkasi kehittämisessä.
  • Kokoavassa tehtävässä pääset työstämään oman yrityksen ikäystävällisyyden kehittämissuunnitelmaa.

Ilmoittautuminen

Opintojakson pilotointi toteutetaan 13.9.–12.12.2021. Ilmoittaudu mukaan tästä. Ilmoittautuminen auki 308.2021 saakka.

Hanke voi antaa todistuksen suoritetusta pilotista. Kokonaisuus vastaa työmäärältään noin 5 opintopisteen korkeakouluopintojen kokonaisuutta, minkä vuoksi osallistujan on hyvä varata opintojakson materiaalin perehtymiseen ja tehtävien tekemiseen riittävästi aikaa.

Lue lisää: Koulutus tukena ikäystävällisen yrityksen kehittämisessä

One thought on “Tule mukaan ikäystävällisen yrityksen -opintojakson pilottiin

  1. Päivitysilmoitus: Kiteellä käytiin läpi työkaluja, joilla on saatu lisää kilpailukykyä +50-asiakkaista | Silver Economy

Kommentointi on suljettu.