Suosittu maksuton palvelumuotoiluvalmennus järjestetään jälleen keväällä – mukana uusia sparrauksia

Toimintaympäristön sekä asiakaskunnan tarpeiden ja ostokäyttäytymisen muuttuessa yritysten on hyvä päivittää liiketoimintaansa uudenlaisten asiakkaiden palvelemiseksi. Palvelumuotoilu tarjoaa käyttäjälähtöisen näkökulman sekä työkaluja kehittämiseen.

Kevään palvelumuotoiluvalmennus on yrityksille maksuton.

Kevään valmennus tullaan toteuttamaan poikkeustilanteen vuoksi etävalmennuksena TEAMS-etäyhteydellä. Valmentajana Palvleumuotoilu Palon Piia Innanen. Etävalmennuksen lisäksi yrityksen on mahdollisuus osallistua kahteen Silver Economy -tiimin sparraukseen. Välisparraus järjestetään koronatilanteen salliessa läsnäolotilaisuutena Joensuussa, Kiteellä ja Heinävedellä, muutoin etänä.

KENELLE

Valmennukset on tarkoitettu pohjoiskarjalaisille pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka haluavat parantaa palveluitaan asiakkaidensa tarpeet huomioiden tai löytää uusia liiketoimintamahdollisuuksia eri asiakasryhmistä.

SISÄLTÖ

Valmennuksessa käydään läpi palvelumuotoilun ajatusmallia ja konkreettisia toimia yritysten omien palveluiden muotoilua varten. Koulutuksissa opitaan käyttämään useita palvelumuotoilun työkaluja.

KOULUTTAJA

Valmentajana toimiva Palvelumuotoilu Palon perustaja, Piia Innanen on käyttäjälähtöisen suunnittelun rautainen asiantuntija yli 20 vuoden työkokemuksellaan. Ennen Paloa Innanen työskenteli kaisainvälisen yrityksen johtavana käyttökokemussuunnittelujana.

Viimeiset kahdeksan vuotta Piia Innanen on keskittynyt palvelumuotoiluun. Palvelumuotoilun menetelmät, asiakasymmärryksen syventäminen ja uusien palvelukonseptien luominen ovat tulleet hänelle tutuiksi useiden palvelumuotoiluprojektien vetäjänä. Piia Innanen on myös suosittu palvelumuotoilun kouluttaja. Hän opettaa Palon koulutusten lisäksi Lapin yliopiston palvelumuotoilun sivuainekokonaisuuden kursseja.

SISÄLTÖ JA AIKATAULUT:

» Ennakkosparraus, to 18.3. Yrityskohtaisesti 1/2 h etäyhteydellä.
Yrityksen on mahdollisuus osallistua ennakkosparraukseen, jossa keskustellaan yrityksen kehittämisideasta. Sparraajana Hanna Vienonen.

» Valmennus 1, ma 22.3. klo 17–19.00: Palvelumuotoilun perusteet ja palvelun nykytilanteen kartoitus
TEAMS-etäyhteydellä. Valmentajana Palvelumuotoilu Palon Piia Innanen.

» Valmennus 2, ma 29.2. klo 17–19.00: Palvelupolun kuvaus ja ratkaisujen ideointi
TEAMS-etäyhteydellä. Valmentajana Palvelumuotoilu Palon Piia Innanen.

» Välisparraus, ke 31.3.
Yrityksen on mahdollisuus osallistua sparraukseen, jossa työstetään valmennusten konkreettisia tehtäviä. Järjestetään koronatilanteen salliessa läsnäolotilaisuutena Joensuussa, Kiteellä ja Heinävedellä, muutoin etänä.

» Valmennus 3, ke 7.4. klo 17–19.00: Ideasta tuotteeksi
TEAMS-etäyhteydellä. Valmentajana Palvelumuotoilu Palon Piia Innanen.

Ilmoittaudu mukaan