Yhteismarkkinoinnin valmennukset pidetään loka–marraskuussa 2020

Alustavasti elo–syyskuulle suunnitellut 50+-yhteismarkkinoinnin valmennukset on siirretty loka–marraskuulle. Valmennukset siirtyvät myöhempään syksyyn, koska valmennusten jälkeen osallistuvat yritykset voivat osallistua K50-messuille, joiden ajankohta on muuttunut. Messut siirtyvät koronavirustilanteen vuoksi vuoden 2021 alkuun.

Yhteismarkkinointi auttaa yritystä keskittymään omaan erikoisosaamiseensa ja hyödyntämään verkoston tarjoamat edut. Tässä valmennuksessa keskitymme etenkin yli 50-vuotiaille kohdennettaviin ja yhteisesti markkinoitaviin palveluihin.

KENELLE:

Valmennuksiin voivat osallistua valmennuspaketilla jo hankkeessa mukana olevat tai uudet yritykset. Valmennuspaketin voi hankkia (osallistumismaksu 140e) olemalla yhteydessä Tanja Rimpilään.

SISÄLTÖ:

Teemoja:

  • Mitä on yhteismarkkinointi?
  • Yritysten välinen yhteistyö ja sen edellytykset.
  • Yhteismarkkinoinnin muodot.
  • Tapahtumissa markkinointi.
  • Yritysten markkinointi verkostojen avulla.

Valmennuksen jälkeen yritys voi osallistua hankkeen kanssa K50-messuille Turkuun (9.1.2021).

MISSÄ JA MILLOIN:

Valmennukset on suunniteltu ensisijaisesti kasvotusten järjestettäviksi tilaisuuksiksi, mutta seuraamme tarkasti koronavirustilannetta ja siihen liittyviä suosituksia ja ohjeistuksia. Valmennukset toteutetaan kolmessa osassa Joensuussa. Järjestämme tilaisuuksiin myös tarvittaessa etäyhteyden.

Valmennus 1: ma 19.10. klo 13–15.30
Valmennus 2: ti 27.10. klo 13–15.30
Valmennus 3: ti 1.11. klo 13–15.30

LISÄTIETOA JA ILMOITTAUTUMINEN:

Ilmoittaudu mukaan tilaisuuksiin osoitteessa webropol.com/s/yhteismarkkinointi

Lisätietoja Tanja Rimpilältä tai Risto Salmiselta.