Heinävesi mukaan Silver Economyn toimintaan – heti talvella neljä tilaisuutta

Silver Economy -valmennukset ja koulutustilaisuudet leviävät tammikuussa Heinävedelle. Vuoden päästä Pohjois-Karjalan maakuntaan liittyvässä kunnassa on halua kehittää etenkin matkailun ja muiden palvelualojen liiketoimintaa, minkä vuoksi Silver Economy -hanke järjestää vuoden 2020 aikana lukuisia tilaisuuksia Heinäveden seudun toimijoille yhdessä Heinäveden kunnan kanssa.

Ensimmäinen tilaisuus järjestetään keskiviikkona 22. tammikuuta klo 17–19.30 Heinäveden kunnanvirastolla. Tuolloin päästään kuulemaan yli 50-vuotiaiden asiakkaiden kuluttamisesta ja sen muutoksesta alan kotimaisiin kärkiasiantuntijoihin kuuluvan professori Terhi-Anna Wilskan johdattelemana.

Helmikuussa käynnistyvät Heinäveden maksuttomat palvelumuotoiluvalmennukset. Vastaavia tilaisuuksia on järjestetty aiemmin Joensuussa ja Kiteellä, ja into oman yrityksen palvelun kehittämiseen on ollut silmiinpistävän ilahduttavaa. Joensuun ja Kiteen osallistujien kolmas tilaisuus järjestetään tammikuussa, jolloin nähdään, minkälaisia tuloksia yritykset ovat saaneet tehtyään kokeiluita tai muutoksia palveluihinsa valmennuskokonaisuuden aikana.

Esite: Kutsu valmennukseen

Heinäveden tilaisuudet:

Silver Economy -markkinan mahdollisuudet: ke 22.1. klo 17–19.30
Valmennus 1: to 20.2. klo 17–19.30
Valmennus 2: to 27.2. klo 17–19.30
Valmennus 3: to 19.3. klo 17–19.30

Kaikki tilaisuudet järjestetään Heinäveden kunnanviraston 2. kerroksessa osoitteessa Kermarannantie 7. Ilmoittaudu mukaan Heinäveden tilaisuuksiin osoitteessa bit.ly/silvereco2020

Lisätietoa projektipäällikkö Tanja Rimpilältä: 050 337 9287, tanja.rimpila@karelia.fi

One thought on “Heinävesi mukaan Silver Economyn toimintaan – heti talvella neljä tilaisuutta

  1. Päivitysilmoitus: Heinävedellä kuultiin, että kulutuserot johtuvat useammin ikäluokasta kuin iästä | Silver Economy

Kommentointi on suljettu.