Turun K50-messut siirtyivät syyskuulle 2021

Silver Economy järjesti syksyllä 2020 yhteismarkkinointiin keskittyvän valmennuksen, missä valmisteltiin osallistuvia yrityksiä mukaan messumatkalle Turkuun.

Koronavirustilanne on siirtänyt messuja kolmeen kertaan, ja nyt messut aiotaan järjestää 4. syyskuuta. K50-messuilla, jossa on myös Silver Economy -hankkeen yhteinen messupiste, yritykset voivat esitellä palveluitaan messuvieraille. K50-messuille voi lähteä mukaan myös oppimismielessä vieraan roolissa.

Järjestäjät odottavat messuille aikaisempien vuosien kokemusten perusteella useita tuhansia kävijöitä.

Yhteismarkkinoinnin valmennus on tarkoitettu yrityksille, jotka ovat mukana hankkeessa 140 euron valmennuspakerilla tai 800 euron kehityspaketilla. Kyseiseen valmennukseen osallistuville yrityksille tarjottava messumatkamahdollisuus ei sisälly valmennuspakettiin. K50-messumatkalle osallistuminen 100 e (Huom! tämän matka on de Minimis -tuen alainen).

Messumatkalle mahtuu mukaan korkeintaan 10 yritystä. Lauantaina järjestettäville messuille lähdetään perjantaina yhteisellä kuljetuksella, ja messua edeltävä yö vietetään hotellissa. Kotimatkalle valmistautuminen aloitetaan heti messujen päättyessä.

Voit ilmoittautua mukaan messuille täällä.

2 thoughts on “Turun K50-messut siirtyivät syyskuulle 2021

  1. Päivitysilmoitus: Yhteismarkkinoinnin valmennukset pidetään loka–marraskuussa 2020 | Silver Economy

  2. Päivitysilmoitus: Tule ja hae eväät uusiin kumppanuuksiin yhteismarkkinoinnin valmennuksesta | Silver Economy

Kommentointi on suljettu.